Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Apivet Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Matci fecundare
65 lei
Brand
1
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Matci Fecundate

De vanzare, produse de unitate autorizata ANARZ si DSV.

Continuind experienta de productie si livrare in Calitate de stupina de multiplicare autorizata ANARZ (autorizatia nr 157) Vindem matci selectionate marcare in culoarea verde de calitate superioara din productia 2014.

Transportul matcilor, catre beneficiar, se va efectua prin curierat rapid in maxim 12-24 de ore de la trimiterea coletului.

Matcile sunt de Rasa Carpatina obtinute prin transvazarea larvelor in cupe artificiale, livrarea maxim posibila in 2014- 150 matci o livrare (1000 nuclee pe rod), 300 matci fecundate pe saptamaina se livreaza la clienti.

Pretul este de 65 lei la livrare pina la 1 iulie. Pretul va fi de 55 lei dupa data de 1 iulie, in perioada de 1 octombrie-1 iunie pretul matcii este de 100 RON, la preturile de mai sus se adauga pretul livrarii prin curierat in valoare de 60 RON per colet, indiferent de nr de matci in colet.

Preturile se negociaza doar inainte de 1 aprilie a fiecarui an, si doar la contract semnat de livrari ciclice.

Preturile mentionate includ toate taxele aplicabile, inclusiv si emiterea facturii sau a bonului fiscal.

Pretul afisat este pentru un colet cu o matca, la acest pret se adaoga pretul livrarii prin curierat la serviciu de urgenta care este de 60 lei per colet indiferent de numarulde matci in colet.

Se livreaza prin curierat doar in zilele de luni sau joi, pentru aceasta trebuie sa achitati in contul bancar banii cu minimum 3-4 zile inainte, livrarea la dumneavoastra acasa in peste 90% din cazuri oriunde in Romania are loc in dimineata zilei urmatoare adica marti sau vineri, in general pina in ora 10 dimineata.

Seara veti primi un sms care va contine datele de contact a firmei de curierat care va face livrarea, si awb-ul coletului dv, dumneavoastra putind intreba imediat curierul unde se afla coletul cand cand se va livra a doua zi. Se poate livra oriunde in UE, contracte cu 7 firme de curier diferite.

Botcile sunt disponibile la vanzare in volume de pina la 100 pe zi de livrare, zilele de livrare fiind luni, marti, miercuri, joi, vineri si sambata, pina la ora 9 dimineata pentru ca mai tarziu de obicei se consuma in nuclee noastre sau se izoleaza.

In 2012 am avut decalaj de maxim o zi la livrarile promise si incasate, in 2013 nu am avut decalaje nici o zi.

Daca doriti ramburs, acesta se aplica doar in cazul ca ati mai avut istoric la noi nepatat, si ati achitat cel putin 10% din valoarea comenzii in contul bancar in avans. la valoarea de ramburs se aplica taxa adaugatoare de 10% din cauza taxelor de ramburs practicate de firmele de curierat, in afara taxelor de livrare.

Pentru a putea oferi conditii avantajoase asociatiilor care isi cunosc necesarul le rugam sa se adreseze noua pentru semnarea unor contracte de livrari ciclice (inclusiv si cu plata la termen) pentru semnarea contractelor avantajoase pina la 1 aprilie a fiecarui an, la contractele din timpul anului in general se practica preturile de pe site, si sunt fara livrari cu plata la termen.

pentru livrare oriunde in UE va rugam consultati, si utilizati, site-ul www.carpathianqueen.eu
Din Gura in Gura